Saturday 26 April 2014

Bloglovin

Follow me:


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12175027/?claim=88u2hfzfegu">Follow my blog with Bloglovin</a>


Thursday 24 April 2014

Sunny day

Přeji krásnéééé odpoledne :)
Venku je dneska tak nádherně! A já sedím doma. Ano, jsem líná :D. Tak nebuďte jako já a vyražte ven! Chtěla jsem dnes jít na brusle, ale nebylo s kým a samotné se mi nechtělo, takže můj nápad nakonec ztroskotal. Příště to snad vyjde.

Místo cvičení jsem si udělala super svačinku ♥. 

Moc pěkná sukně (teď nevím, jestli jsem ji objevila v Camaieu nebo v Calliope), ale nakonec jsem si ji nekoupila...

Našla jsem tam i tyhle úžasné kalhoty, bohužel mi ale vůbec neslušely :(.

Zato tomuhle tílku z H&M ze slev jsem neodolala.

Nikdy jsem košile moc nenosila, ale bílou z Reserved jsem si přímo zamilovala ♥.

Kdo pozná, která zpěvačka se mi rýsuje na papíře?

P.S. Tak venku už se během psaní tohohle článku zatáhlo, asi jsem to zakřikla :(.




Tuesday 22 April 2014

End of Easter

Pěkné povelikonoční úterý :)
Prázdniny nám utekly rychle...ještě bych klidně vydržela lenošit a nestresovat se z písemek, ale těch pár dní volna, klidu a pohody je zase fuč :/. Dneska jsme ale se školou byli v kině a odpadla nám ještě poslední hodina, takže to zase taková hrůza naštěstí nebyla.

Na velikonoční pondělí jsem byla doma v kruhu svého rodinného zázemí a užívala si volna. V neděli jsem pekla jako zběsilá - beránka a velikonoční muffiny a k tomu ještě uklízela. Mamka upekla výborný mazanec (teda dva, u nás se vždycky dělají raději dvě porce..mám bráchu ve vývinu a sežere tuny a tuny jídla denně..je těžké jej uživit :D).


 Beránek a zajíček :3 



Kakaové muffinky ♥

Mamka mi často říkává, že bych si mohla otevřít svou vlastní pekárničku. A no, jednou tak učiním! :D. Budu prodávat cheesecaky s jahodama a voňavé makronky přímo jako z Paříže :3. Ani vajíčka jsem nestihla letos nabarvit :(. Příští rok to napravím!

Samozřejmě, že jako každý rok mě mamka nutí otevírat koledníkům a nechat se spráskat (jako by k těm dveřím nemohla jít ona!!!). Tohle je to jediné, co na tom opravdu nemám ráda! :D. Ne, že by mě potom bolel zadek, ale spíše si připadám tak nějak divně, když stojím ve dveřích a čekám, až mě někdo zmlátí spletí vrbových proutků na konci ovázaných barevnými pentličkami. Vážně. Ale tradice jsou holt tradice a do dneška se dodržují. Jinak Velikonoce slavím ráda. Je to pro mě takové navození pravé jarní atmosféry (a hromady čokoládových zajíčků!) a samozřejmě trávení v kuchyni přípravami beránka :).

Tulipány od miláčka ♥


Sunday 20 April 2014

My trip

Zdravím a přeji veselé Velikonoce všem! :)
Včera jsem se vrátila z Brna, cesta byla vyčerpávající..seděla jsem skoro 4 hodiny ve vlaku, určitě si dokážete představit, jak mě pak pěkně bolel zadek. Nicméně výlet se vydařil :). Ve středu jsme se s miláčkem zúčastnili Lightshow, která se konala v rámci studentských kolejí. Bylo to fascinující! Barevná světýlka a lasery oživily černočernou noc a skvělá hudba navodila párty náladu snad všem zúčastněným. Lasery svítily na okna budovy kolejí, takže jsme viděli blikající čtverečky, které měnily barvy a vytvářely nejrůznější obrázky. Nejvtipnější na tom všem bylo, když chtěli někteří studenti ubytovaní na těchto kolejích předvést své taneční (a "striptýzové") schopnosti (nebo neschopnosti..) a v blikajících okýnkách tančili (já jsem si zapomněla vzít brýle, takže jsem toho popravdě moc neviděla :D). Tomu jsem se zasmála asi nejvíc..ale kdybych na těchto kolejích bydlela, určitě bych do toho šla také! :D
Akce se zúčastnilo poměrně dost lidí, stát v té tlačenici mě stálo celkem dost nervů, ale přežila jsem to. Nikdo mě neušlapal ani nepolil pivem. Počasí také krásně vyšlo, nepršelo a bylo a teplo.

Pokus o zachycení světelné show...já vím, nemusela jsem s tím mobilem furt tak hýbat :D.

Další den měl dopoledně miláček přednášku, takže jsem se šla projít po obchodech. Odpoledne jsem se nechala překecat a šla jsem se podívat, jak taková vysokoškolská přednáška vypadá. Protože to ale byla přednáška z programování, celou dobu jsem strávila hraním pixwords (s počítači a technikou si zase až tak nerozumím..). Musím ale uznat, že školu měli moc pěknou. Ne jako náš starý komunistický gympl, kde je věčně zima. Jelikož můj drahý studuje elektrotechniku - biomedicínu, obor který se otevřel teprve nedávno, budovy školy jsou nově postavené. Vše je moderní a moc hezké.

Další den se nesl v nákupním duchu. První jsme se jeli podívat do Ikei, kde jsem si koupila rámeček na fotku (a nabrala sáček plný nezdravých sladkostí :D). Miluju procházení Ikei, vždycky se tam ráda inspiruji a hledám nějaké nové nápady. Problém je akorát v tom, že s miláčkem máme na každou věc úplně odlišný názor. Máme jiný vkus a každému se líbí úplně jiný styl. Proto, vždycky když sníme a říkáme si, jak jednou budeme bydlet a jakou budeme mít kuchyň a obývák, se skoro pohádáme :D. Já miluju skandinávský styl, nevinnou, čistě bílou a k tomu pastelové barvy (hlavně mentolovou). Je jasné, že se tento styl mému příteli nelíbí, jsou to typické holčičí barvy. Ale co už, svůj názor nezměním! :D

Tílko z H&M na léto :)

Malinová toaletka - podle mamky sladká jako cecek, ale já jsem si ji zamilovala!

Voňavé kuličky do vany

Vanilkový lesk na rty - taky sladký.. to já ráda :)

A nějaké vzorečky jako pozornost od paní prodavačky...

Potom jsme se přesunuli do nákupního centra Olympia a sháněli pro přítele boty. Po dlouhém a vyčerpávajícím hledání jsme konečně našli ty pravé (zní to divně, ale někdy dokážou být chlapi vybíravější než ženský!!!). Neodpustila jsem si ani návštěvu mého milovaného Yves Rocher, kde mě přítel překvapil a koupil předběžný dáreček k narozeninám, které mám až v létě. Koupil mi toaletku s vůní malin. Hned po prvním přivonění jsem se do této voňavky zamilovala. Svěží vůně malin mi navodila letní atmosféru. Voní sladce, skoro jako nějaké bonbóny. Prostě přímo pro mě :).Už se těším, až ji budu v létě používat. Potom jsem si vybrala úžasný vanilkový lesk na rty, sice obyčejný bez třpytek, ale zato tak krásně voní! Dále nám miláček vybral kuličky do koupele. Rovnou jsem si v Yves Rocher zařídila i zákaznickou kartičku na slevy a různé výhody a dostala jsem hromadu vzorečků a nákupní tašku zdarma.

Nesmím opomenout ani návštěvu mé oblíbené vegetariánské restaurace, Rebia. Vaří tam úžasně, určitě doporučuji zajít tam buď na oběd, nebo jen tak na kafe a zákusek. A to i těm, kteří maso jedí!

Velikonoční pečení ♥



Tuesday 15 April 2014

Spring or winter?!

Zdravím :)
Tak zítra nám konečně začínají velikonoční prázdniny..podle počasí to spíše vypadá, jako by měla přijít zima. Sněhová vánice. A já při ní peču velikonoční sušenky. Paráda :D.
 Mám v plánu spáchat menší výlet do Brna za přítelem, okouknout nějaké obchody a tak..( hlavně IKEU :) !!). Už se moc těším! A co máte v plánu vy?
Untitled | via Tumblr

.

spring fashion

Cute outfit

hoodie

Feather

Spring bloom

My bunny💕
Luxury.

**

fashion locker | via Tumblr

My dream
Ťuťu :)

Untitled


Thursday 10 April 2014

Reserved

Přeji krásný den :)
sice je dnes poněkud chladný a deštivý, ale to neznamená, že přeci musíme špatnou náladu! Dneska bych chtěla napsat jen odlehčený článek, musím dělat prezentaci do školy, učit se,...a tak dál. No znáte to. Povinností je nad hlavu. Ještě k tomu se dneska vrátí můj drahý z Brna ze školy, takže mu chci upéct nějakou buchtu (je to už taková moje tradice..každý čtvrtek mu peču na uvítanou..a půlku stejně sežeru sama, ale to už je vedlejší věc.. :D).

Poslední dobou jsem si velice oblíbila značku Reserved. Hodně lidí říká, že je to dražší značka, ale dle mého uvážení a srovnání ceny s kvalitou si to ani zase tak moc nemyslím. Zboží je podle mě více než kvalitní, vydrží dlouho a je vyrobené z příjemného materiálu. Všechno oblečení, které jsem zde doposud zakoupila je úplně heboučké a jemné na dotek, ne jako třeba u některých levných nejmenovaných značek. Musím říci, že i spodní prádlo mi padne perfektně. Jednou jsme byli nakupovat v Reserved v Polsku a nevím, zda se mi zdálo nebo ne, ale velikosti se od těch našich krapet lišily. Možná ani ne tak v sekci normálního, každodenního oblečení, ale spíše ve spodním prádle. Zkoušela jsem si jednu úplně suprovou červenou podprsenku, která mi padla jako ulitá, tedy až na obvod. Jak mě to naštvalo, to si nedokážete ani představit! Nikdy mi snad podprsenka neseděla lépe, ale ten obvod to celé zkazil. Byl moc malý. A větší už tam neměli. Zklamaně jsem tedy podprsenku odložila a šla si zlepšit náladu vybíráním jiného kousku do svého šatníku.
Když jsem ale procházela brněnskou Vaňkovku, objevila ji tam. Čekala tam na mě, ale bohužel v té samé velikosti. Rozhodla jsem se ji tedy ještě jednou vyzkoušet ( co víte, třeba jsem za těch pár dní nějaký ten špíček zhubla :D). A opravdu mi tentokrát sedla. Jakoby byla ušitá přímo pro mě. Zajímavé, co? Teorii o shození špíčku za pár dní raději hned zamítám a raději se budu přiklánět k té druhé..ne všude jsou velikosti stejné :). I když jde o stejnou značku!

Co jsem si přinesla z návštěvy oloucké Šantovky:
heboučká bílá košile se zlatým zapínám a krajou ♥

nejkrásnější šaty na léto!
já vím..jsem ujetá na bílou...


Saturday 5 April 2014

My week in photos

Zdravím :)
Jak si užíváte víkend? Počasí nám dneska sice moc nepřeje, ale to nevadí...jsem v posteli, piju teplý čaj a prostě..užívám si ty dva dny beze školy ( i když se vlastně musím učit na pondělí test do semináře biologie :(...). Celý týden mám rýmu a bolí mě v krku, tudíž ani necvičím a jenom se válím doma (a cpu se dobrotama!!). Hned jak se uzdravím, napravím to. Slibuju! (teda spíše doufám :D...)

Robinsonka. Čtu tuto knížku. Je smutná. Vracím se do svého dětství :) (mám o ní mít referát)

Peču.

Kreslím květiny.

Jím buchty od maminky :3

A lakuju si nehty :)