Tuesday 30 June 2015

New In ♥Cosmetics♥

Poslední dobou se mi v šuplíku nastřádala pěkná hromádka nové kosmetiky a tak bych se s vámi chtěla podělit o nějaké tipy. Snažím se omezit kosmetické značky pouze na ty, které jsou přírodní a netestují na zvířatech, ale musím se přiznat, že tyto výrobky bych k tomu úplně až tak nezařadila, jelikož nejsou certifikované. Většina těchto značek na svých stránkách píše, jak jsou "cruelty free" a na zvířatech netestují, ale certifikát si udělat nenechají. Tudíž je na lidech, zda jim věří. Tuto kosmetiku už mám doma asi měsíc, ale dnes už se opravdu koukám jen po značkách, které jsou certifikované...


Srdíčkovou tvářenku od Makeup Revolution jsem kdysi viděla na internetu a moc se mi líbila. Když jsem ji pak objevila V Rossmannu, musela jsem si ji hned koupit a jsem s ní spokojená. Má tři odstíny, takže se s ní dá krásně pracovat. 

Tyto laky (a jako všechnu ostatní kosmetiku od Essence v tomto článku) jsem vyhrála. Zatím jsem je ještě nevyzkoušela všechny, zkusila jsem 2 a z toho mi vyhovoval jen 1 - perleťově bílý.



První jsem se bála, že mi tato světlounce meruňková tvářenka nesedne, ale opak byl pravdou. Vyzkoušela jsem ji a zjistila jsem, že po nanesení na tváře je výraznější než jsem si myslela.


Dále zde mám dva lesky na rty, u světlejšího odstínu jsem opět měla strach, aby mi slušel, ale také mě nezklamal. Nikdy dříve jsem světlejší rtěnky ani lesky nenosila, měla jsem pocit, že tmavé mi sluší více. Tento lesk mě však velice překvapil a změnil můj názor. Druhý lesk je spíše meruňkové barvy, průhlednější a se třpytkami.



Poslední dobou ráda experimentuji s očními stíny. Tyto oční stíny od Essence jsou naprosto dokonalé, jsou krásně pigmentované a velice snadno se nanáší. 




A tohle je asi můj nejoblíbenější produkt - fialová rtěnka. Podle mě se skvěle hodí na léto!




Tyto oční linky ve fixu mě také velice zaujaly. Snadno se s nimi pracuje, takže moje noční můra (a věřím, že ji zažívá hodně holek) o namalování perfektních linek je konečně pryč. Tento fix je asi důvodem, proč mám poslední dobou na sobě linky téměř pořád!


Tento makup jsem se také vyhrála v jedné soutěži a musím říci, že je docela OK. Až na tu značku...tyto značky už kvůli testování vůbec nekupuji.


Průhledný gel na úpravu obočí a řas od Alverde jsem si pořídila nedávno a musím uznat, že je skvělý. Krásně mi zafixuje obočí a dodá mu tvar na celý den.


Monday 29 June 2015

Be Inspired

Dnešní příspěvek bude plný inspirace. Vybrala jsem pár obrázků, které mě opravdu zaujaly a myslím si, že zaujmou i vás :). 
Moc ráda se nechávám inspirovat stylem ostatních. Nikdy se ale "neopičím" a nesnažím se být jako někdo jiný. Snažím se být originální, jedinečná a mít svůj vlastní styl, i když někomu se to může zdát až moc. Už mě unavuje stereotypní oblečení, které má na sobě každý druhý. Mám ráda jednoduché věci a k tomu jeden výraznější prvek, přeplácanost ve smyslu být co nejoriginálnější podle mě také není to pravé.

Pink Hair

Pineapple | follow you back

KissInFashion auf Instagram: „like it??? Credit @xashley.jpg“

Pretty!

Untitled


Love this look! 👗👠💕

Outfit(68)|❤|


Thursday 18 June 2015

Colorful Lips

Untitled #5

Miluji rtěnky. Dokáží krásně podtrhnout a zvýraznit nejen lehké líčení, ale dokonce i celý outfit. V poslední době jsem si velmi oblíbila výraznější a "rebelštější" odstíny. Mým favoritem č. 1 je nyní temně fialová. Myslím si, že se ke mě tato barva celkem hodí, je taková odvážnější a neobvyklá.

Mám ráda, když se od ostatních nějak liším a jsem originální. Nikdy jsem neměla ráda, když jsem nějak vyčnívala z davu, ale pokud jde o oblečení a make-up, kupodivu mi to vůbec nevadí. Spíše naopak, dělá mi to radost. Baví mě sledovat, jak na takové věci reagují ostatní lidé.

mac makeup

X

mac lipstick tumblr - Recherche Google

Untitled


Tuesday 16 June 2015

My Dream Is Coming True


 Jsem tak šťastná! Můj sen o studiu módního návrhářství se mi konečně splní! Sama tomu nemůžu uvěřit, ale včera mě přijali na britskou vysokou školu, kam jsem si podala přihlášku. Škola se jmenuje University of Derby a nachází se ve stejnojmenném městě.


Někteří lidé by si studovat v zahraničí netroufli, je to přeci jen velká změna mluvit jen cizím jazykem a být v úplně cizím prostředí a vůbec učit se ve škole jinak než česky. Já jsem prostě nějak přemohla svůj strach a přihlášku si podala. Tedy ze začátku jsem strach neměla a ani teď ho moc nepociťuji, uvidíme, jak se to vyvine dále! Nepřipouštím si totiž ty "zlé věci", které by tam na mě mohli číhat, protože jinak bych si to studium také mohla ještě rozmyslet. A to nechci. Prostě se s těmi "zlými věcmi" budu muset nějak poprat. Když člověk dělá to, co ho baví a dělá ho šťastným, je to jen dobře. Problémy jsou všude a vždycky budou. Jen je třeba se jim postavit, vyřešit je a jít dále svou cestou.


Je to tak trochu paradox. Tady v Čr jsem se hlásila na jednu uměleckou školu a nepřijali mě, byla jsem obodována 0 body. Nechci teď znít, jakože mám sebevědomí vysoké až někam do nebes, tak to ani vůbec není, ale popravdě bych si nějaký ten bod dala...je sice pravda, že jsem neviděla práce ostatních uchazečů, ale tohle jsem nečekala. Mám pocit, že s přijetím do Anglie jsem vůbec problém neměla, přitom je to určitě prestižnější škola, než školy tady u nás. Celkově se mi nelíbí náš systém školství. Ale o tom bych tu mohla psát hodiny a hodiny...

P.S. Pokud tedy všechno vyjde, očekávejte tu více příspěvků týkající se módního průmyslu! :) Jo a ještě něco...pokud by vás zajímalo, jak vypadalo moje portfolio, můžete se na něj podívat zde. Ocením každý váš názor!

Monday 15 June 2015

Rainy Days

Jestli stejně jako já patříte mezi ty lidi, které déšť a šero po celý den dokáže pěkně unavit, tak bych vás chtěla trošku povzbudit a ukázat vám outfit, který jsem přesně pro takovéto dny vytvořila. A co v něm nesmí chybět? Průhledný deštník a nepromokavý kabátek v žluté barvě, který tmavý den alespoň trošku rozzáří!

Rainy Days

Sunday 7 June 2015

Black Beauty

Černé šaty jsou klasika. Jsou neutrální a hodí se téměř k jakékoliv příležitosti. Aby se ale outfit nestal nudným a obyčejným, je potřeba ho nějak oživit, např. výrazným doplňkem. Našla pár zajímavých šatů, které rozhodně stojí za shlédnutí!

Black dress is classics. It's neutral and it fits almost to every occasion. We can also add a disctintive accesory to make our outfit more interesting. I found some really nice black dresses so you can check it!

 A-linje Axelband Spets Skärp/band Kort/mini Satin Brudtärneklänningar _1
1. Krajkované šaty (lace dress)


 A-linje Enkelaxlad Rynkad Kort/mini Chiffong Brudtärneklänningar _1
2. Šaty na jednom ramínku (dress with one strap)

Sexig A-linje Smala axelband Pärlbroderi Golvlång Chiffong Bröllopsklänningar _1
3. Dlouhé šaty (long dress)